maandag, juni 21, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale ontbijtsessie ‘Facilitaire dienstverlening in de zorg’

juni 17 @ 09:00 - 10:00

Welke trends en ontwikkelingen zijn er binnen de zorg en hoe kan de facilitaire dienstverlening hierbij ondersteunen zodat zorgcollega’s zich kunnen focussen op hun kerntaak?

Voor facilitaire professionals in de zorg die opzoek zijn naar handvatten om beter in te spelen op wensen en ontwikkelingen binnen hun branche, organiseert EW Facility Services op 17 juni van 9:00-10:00 uur een ontbijtsessie. Naast het bieden van handvatten en inzicht in trends en ontwikkelingen gaan de deelnemers in break-out sessies met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Waardevolle informatie voor iedere facilitaire professional.

Elkaar inspireren

Facilitair Adviseur Zorg Anniek Dijkstra (Draaijer + Partners) gaat deze ochtend in op de trends en ontwikkelingen die zij ziet binnen de zorgbranche.

  • Wat betekent dit in de toekomst voor organisaties in de zorgbranche? Margie Velthuis, Objectleider in de zorg bij EW Facility Services en Jeannot Peijen Business Development Manager Healthcare delen hun ervaringen uit de praktijk.
  • Wat leert deze ervaring ons en hoe kun je met facilitaire dienstverlening waarde toevoegen?
  • In kleine groepjes gaan we vervolgens kort uit elkaar. Aan de hand van de thema’s Innovaties, Total Care, Hospitality anno 2021 en Duurzaamheid, is het tijd om kennis met elkaar te delen en elkaar te inspireren.

Interesse in deelname? Neemt u dan contact op met Jeannot Peijen via jpeijen@ew.nl.

Gegevens

Datum:
juni 17
Tijd:
09:00 - 10:00
Evenement Tags:
,
View Evenement Website

Locatie

Online

Organisator

EW Facility Services
Telefoon:
026-445 24 00
E-mail:
info@ew.nl
View Organisator Website