vrijdag, mei 14, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Health Valley Event ’21: Co-Fit Future

maart 10 - maart 11

€99

Hoe gaan we om met de blijvende veranderingen in de zorg? Welke rol speelt technologie daarbij? Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health? Hoe realiseren we meer impact met zorginnovaties? Vragen die zorgprofessionals en zorginnovators bezighouden en die op het Health Valley Event op 10 en 11 maart centraal staan. Onder de titel CO-FIT Future komen diverse thema’s aan bod.

Een greep uit de topics:

  • Digital Health: onmisbaar geworden in de hedendaagse zorg! Daarom is dit thema ook in de volle breedte terug te vinden in het programma. Bijvoorbeeld in bijdragen van plenaire gasten Bas Bloem en Daan Dohmen, in de sessies Hospital of the future en Healthy Brain. Maar ook in diverse demonstraties van zorginnovaties op de virtuele expo.
  • Life Sciences & Farma: eens te meer staan deze sectoren volop in de picture. In o.a. een ronde-tafel-discussie gaan we in gesprek over de financiering van (dure) medicatie o.l.v. Alain van Gool. Ook interessant zijn de sessies Lab-on-Chip en Value Based Healthcare en is er een bijdrage van keynote gast en farmaceutisch ondernemer Luke o’Neill.
  • Preventie: de pandemie laat meer dan ooit het belang zien van een gezonde leefstijl en preventie. Met een plenaire discussie met o.a. Carmen van Vilsteren, Christianne v.d. Wal en Matthieu Onderdijk over een CO-FIT Future: welke winst is er te behalen op het gebied van preventie en hoe werken we daarbij beter samen. En natuurlijk speelt preventie ook een rol in diverse parallelsessies.

Gegevens

Begin:
maart 10
Einde:
maart 11
Kosten:
€99
View Evenement Website

Locatie

Online

Organisator

Health Valley