maandag, juni 21, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Juniper Healthcare Summit: Wat kan AI betekenen voor de zorg?

juni 3 @ 14:00 - 15:30

De coronapandemie legde een enorme druk op de gezondheidszorg – en met de toegenomen ziekenhuisopnames kwam ook een grotere vraag op het computernetwerk. Het werd al snel duidelijk dat het netwerk moet worden beschouwd als een strategische asset voor elke zorgverlener. Het speelt een vitale rol in het volledig functioneel houden van een organisatie. Net als de centrale systemen van het menselijk lichaam, dat 365 dagen per jaar kritieke informatie transporteert, activeert en beschermt. Door op een holistische manier naar het netwerk te kijken om nieuwe toepassingen en technologieën te schalen en te ondersteunen, kunnen organisaties in de gezondheidszorg de ervaringen van zowel patiënten, medici als personeel drastisch verbeteren.

Daarover gaat de Juniper Healthcare Summit op donderdag 3 juni. Het thema is ‘Digital Innovation: The Power of AI’.

Hieronder een greep uit het programma:

  • Silvia Piai, IDC analist geeft de keynote ‘Driving the Health Value Paradigm: The Role of Digital Native Networks in Tomorrow’s Healthcare Enterprise’, waar zij spreekt over hoe de recente wereldwijde gebeurtenissen hebben aangetoond dat het netwerk een belangrijke rol speelt in de zorg. Hoe kunnen zorgverleners gebruik maken van moderne netwerken om de samenwerking tussen patiënten, klinisch personeel en partners te ondersteunen?
  • Twee gastsprekers van het Jan Yperman Ziekenhuis en de Veterans Health Administration (VHA) delen hun ervaringen met een versnelde digitale transformatie om klinische ervaringen te verbeteren.
  • Juniper’s Practice Lead voor Healthcare in EMEA, Matt Roberts, bespreekt hoe het gebruik van AI-gestuurde netwerken de betrokkenheid van patiënten, de resultaten en de kostenbeheersing verbetert.

Gegevens

Datum:
juni 3
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Tags:
,

Locatie

Online

Organisator

Juniper Networks
Telefoon:
071-7501525
View Organisator Website