dinsdag, mei 11, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVTG congres online, Sessie Compliance next generation, wet- en regelgeving, omdenken

maart 9 @ 15:30 - 17:50

  • Met hoogleraar Paul Iske is een deskundige en bevlogen keynote spreker vastgelegd voor het NVTG congres. Paul is gepromoveerd in de theoretische natuurkunde en Hoogleraar Open Innovation & Business Venturing verbonden aan de School of Business and Economic van de Universiteit Maastricht. Hij is tevens oprichter en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, met als doel begrip te kweken voor de complexiteit van innovatie en ondernemen. Paul heeft een advies- en spreekpraktijk, gespecialiseerd in innovatie, kennismanagement en creativiteit. Hij werkt samen met een aantal partijen op het gebied van ‘Next Generation Compliance’, waarbij compliance centraal staat in een toenemende dynamische en complexe wereld.
  • De tweede keynote sprekers is Bas von Pickartz, directielid van Flexim Nederland. Hij zal zijn visie geven over Compliant Facility Management inclusief inzage in wat we kunnen leren van de Best Practices bij hun klanten en andere branches.
  • Derde keynote spreker is Clemens Stemerdink van Ucare4, hij zal een lezing geven over omdenken in gebouwveiligheid door het managen van compliance.
  • Tot slot zal Johan Both van Beveco een interessante pitch geven over Integraal management systeem voor beheer en ondersteuning van compliance.

Gegevens

Datum:
maart 9
Tijd:
15:30 - 17:50
Evenement Tags:
View Evenement Website

Organisator

NVTG

Locatie

Online