donderdag, september 23, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar MDR voor (kleine) zorgaanbieders

juli 1 @ 14:00 - 16:00

NEN organiseert op 1 juli 2021 een webinar over de nieuwe wet- en regelgeving voor medische hulpmiddelen voor (kleine) zorgaanbieders.

Heeft de nieuwe wet- en regelgeving gevolgen voor deze categorie? Wat houdt dat precies in? Deskundige sprekers praten de deelnemers bij en gaan in op vragen.
Het gaat hierbij om concrete informatie over welke rol een zorgaanbieder heeft in geval van de MDR, welke verantwoordelijkheden hiermee mogelijk gepaard gaan en of er risico’s aan zitten in geval men bepaalde zaken niet op orde heeft.

Webinar

Voor het webinar zijn sprekers gevraagd die op hoofdlijnen dit onderwerp vanuit het perspectief van een zorginstelling belichten.
Daarnaast is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. NEN publiceert binnenkort het programma.

Inschrijven

Inschrijving is al mogelijk via NEN Evenementen. Aanmelden kan tot 28 juni as. Het webinar is interessant voor (kleine) zorgaanbieders, zoals: fysiotherapie, mondzorg, huisartsen, ZZP’ers in de zorg, verloskundigen, apothekers, thuiszorg en (kleine) verpleeghuizen. Maar ook ziekenhuizen zijn welkom.

Webinarreeks MDR

Het webinar maakt deel uit van de reeks webinars over de MDR. Deze hebben tot doel om deelnemers bij te praten over de verschillende aspecten van de Medical Devices Regulation (MDR). Voor deze reeks hanteert NEN een maximum aantal deelnemers van 30.

Locatie

Online

Organisator

NEN