Rijinstate Elst - impressie horecagelegenheid Bakker Bart

Bakker Bart de horeca invullen in het nieuwe dagziekenhuis Rijnstate Elst. In de zomer van 2023 opent de vestiging zijn deuren. Franchisenemer van Bakker Bart wordt ondernemer John Macleane, die nu de twee Jumbo supermarkten in Elst leidt. Rijnstate deelt met deze partners een visie op gezonde voeding: in Elst bieden we lekker en gezond eten en drinken aan. We werken samen aan een duurzame voedselketen, met onder andere plantaardige producten, lokale leveranciers en iedere dag vers. We willen ons best doen om bij te dragen aan minder voedselverspilling.

Rijnstate wil een voorbeeld zijn op het gebied van gezond eten en duurzaamheid: ze wil voorop lopen in het tegengaan van verspilling en vervuiling in de zorg.

Iedereen een gastvrij onderkomen

Willem-Jan Hanegraaf, directeur Bouw bij Rijnstate: “In Bakker Bart van Rijnstate Elst is iedereen welkom. Patiënt, bezoeker, medewerker of voorbijganger, iedereen die gezond denkt en gezonder wil doen, willen wij een gastvrij onderkomen bieden.”

Henri Froeling operationeel directeur van Vital Food Group B.V. waar Bakker Bart onderdeel van is: “Met Rijnstate en het team van John Macleane hebben we partners gevonden die bij ons passen. Op het gebied van duurzaamheid, welzijn en gezondheidsbeleid zijn wij continu in ontwikkeling. Met Bakker Bart in Rijnstate gaan we hier weer een volgende stap in zetten.”