Caroline Truijens nieuwe bestuurder bij RIBW

RIBW Nijmegen & Rivierenland, een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk van mensen met een ernstige ernstige psychiatrische aandoening, heeft per 1 juni 2022 een nieuwe bestuurder. Drs. Caroline Truijens volgt Edwin ten Holte op.

Truijens werkte de afgelopen 18 jaar werkte bij Reinier van Arkel, als klinisch psycholoog, programmamanager en als Directeur Behandelzaken. Ze ziet de overstap naar de RIBW als een mooie nieuwe uitdaging: “Ik heb een prachtige tijd gehad bij Reinier van Arkel en kijk terug op mooie samenwerkingen en ontwikkelingen die positief hebben bijgedragen aan de inhoud en kwaliteit van de zorg aan cliënten en hun naasten. In mijn nieuwe rol als bestuurder van de RIBW Nijmegen & Rivierenland neem ik alle ervaringen graag mee om ook hier, samen met collega’s en netwerkpartners, mooie stappen te zetten in kwaliteit van onze ondersteuning en begeleiding.”

Ondersteuning en begeleiding

RIBW Nijmegen & Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk. De RIBW zet zich in voor een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet op basis van gelijkwaardigheid. In de regio’s Nijmegen, Rijk van Nijmegen en Rivierenland begeleidt de RIBW ruim 1.450 mensen die vanwege een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) ondersteuning nodig hebben.

Bron: Persbericht