CBRE GWS Integrated Facility Management B.V.

Lokale dienstverlening met een internationaal perspectief

CBRE is ‘s werelds grootste ‘full-service’ vastgoed-, investerings-, facility- en projectmanagement organisatie. Wij leveren het meest uitgebreide pakket van dienstverlening in de vastgoed en facility management sector. Wij hebben wereldwijd meer dan 105.000 medewerkers, actief voor opdrachtgevers in meer dan 100 landen. CBRE is werkzaam voor een diversiteit aan opdrachtgevers met een geïntegreerd pakket van diensten, waaronder facility-, transactie- en projectmanagement; vastgoedbeheer; investeringsbeheer; taxatie en waardebepaling; verhuur van vastgoed; strategisch advies; verkoop van vastgoed en ontwikkelingsdiensten.

CBRE Global Workplace Solutions begrijpt dat elke klant, elke uitbestedingsstrategie en elke gebouwportefeuille uniek is. Wij bieden oplossingen die flexibel zijn en die bijdragen aan het behalen van uw organisatiedoelstellingen. CBRE GWS biedt integraal technisch beheer en onderhoud om alle elementen en aspecten van uw gebouwen te onderhouden. Wij beschermen, onderhouden en beheren uw gebouwportefeuille door te zorgen dat de fysieke infrastructuur, systemen en gebouwen op een veilige, efficiënte en intelligente wijze onderhouden worden. We helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van maximale gebruikerstevredenheid, operationele kostenreductie, het verlengen van de levenscyclus van technische installaties en systemen èn het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Dankzij onze ervaring met Integrated Facility Management zijn onze medewerkers getraind om verder te kijken dan de grenzen van de technische dienstverlening.

Ons model biedt onze opdrachtgevers de vertrouwde voordelen van een lokale partner en de stabiliteit, integriteit, kwaliteit en veiligheidsnormen die passen bij een wereldwijde beursgenoteerde organisatie. Wij leveren toegevoegde waarde door klantfocus op strategisch niveau, onze geïntegreerde vastgoed- en facility management oplossingen, data-intelligentie en focus op innovatie. Door technische dienstverlening van wereldklasse creëren we meetbare betere resultaten door de ervaringen van patiënten te verbeteren via een veilige, comfortabele en hoogwaardige zorgomgeving.

Adres Anthony Fokkerweg 15, 1059 CM Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 626 2691
E-mail dave.huese@cbre.com
Website www.cbre.nl