Debbie Slofstra en Jaap Dijkgraaf. Foto: TVVL

Debby Slofstra van Schneider Electric Nederland is de nieuwe voorzitter van TVVL, Platform voor mens en techniek. “Nieuwsgierigheid, leren en delen van kennis is nu belangrijker dat ooit. Dat kan alleen samen. TVVL is een prachtige verenging die de juiste versnelling kan brengen als het gaat om de energietransitie. Later is nu!” aldus Slofstra.

In de Algemene Ledenvergadering op woensdag 8 juni hebben de leden van TVVL Debby Slofstra van Schneider Electric Nederland als nieuwe voorzitter gekozen. Debby neemt het stokje over van Jaap Dijkgraaf, die na zijn termijn van 3 jaar voorzitterschap is teruggetreden om tijd vrij te maken voor andere initiatieven. Debby Slofstra is Country President van Schneider Electric Nederland. Ze is een groene en circulaire denker die zich op alle fronten in blijft zetten op het gebied van duurzaamheid. Zij houdt zich continu bezig met de vraag: hoe kunnen we zo duurzaam en inclusief mogelijk werken, leven en wonen? Slofstra werkt inmiddels vijf jaar voor dit bedrijf, dat onlangs uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf ter wereld.

Kennis en ondernemerschap

“TVVL is een vereniging waar enorm veel kennis samenkomt die gepaard gaat met een sterke ondernemerszin. Wat een eer dat ik daar drie jaar lang, samen met een fantastisch bestuur, leiding aan heb mogen geven! Van harte wens ik Debby veel plezier en inspiratie bij de mooie ‘reis’ die TVVL maakt!” aldus Jaap Dijkgraaf. TVVL is opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. Van oorsprong gericht
op gebouwgebonden installatietechniek, verbindt TVVL inmiddels verschillende disciplines en biedt een platform, een denktank, waar kennis wordt gedeeld, ontwikkeld en overgedragen.

Bron: Persbericht TVVL