herschikking bedrijfsactiviteitn
De divisiedirecteuren van Deerns; v.l.n.r.: Frank Houben, Divisiedirecteur Real Estate, Cosimo Verteramo, Divisiedirecteur Life Sciences and High Tech, Anke Matijssen, Divisiedirecteur Luchthavens

Den Haag, 4 oktober 2021.  Deerns, een toonaangevend multinationaal advies- en ingenieursbureau, implementeert de volgende fase van zijn strategie door de organisatie- en managementstructuur opnieuw in te richten. De nieuwe structuur maakt het bureau wendbaar, zodat het sneller kan inspelen op wereldwijde trends en marktvragen.

Als antwoord op wereldwijde trends en de gevolgen daarvan voor de markten waarin Deerns actief is, vormt het bureau per 1 oktober 2021 de geografisch georiënteerde activiteiten om tot marktgerichte activiteiten. Deze nieuwe structuur maakt het mogelijk marktgericht te reageren op specifieke behoeften van klanten.

Markten

Deerns streeft naar duurzame groei en leidende marktposities door een sterke commerciële aanpak op zijn vijf belangrijkste markten:

  • Vastgoed
  • Gezondheidszorg
  • Datacenters
  • Clean Technology
  • Luchthavens

Tjerk van der Meer, CEO Deerns: “Door deze marktgerichte structuur kunnen we meer waarde voor onze klanten realiseren, in lijn met onze huidige strategie: door commerciële en operationele beslissingen te vereenvoudigen en innovatieve oplossingen beter mogelijk te maken. Dit biedt meer kansen om de samenwerking te verbeteren, waarbij het delen en uitwisselen van kennis zowel binnen ons bureau, als met onze partners en onze klanten wordt verbeterd.”
Van der Meer vervolgt: “Als Building Performance Specialist heeft Deerns een duidelijke visie op onze invloed op en bijdrage aan de wereldwijde uitdagingen in onze markten. We gaan door met het ontwikkelen van ultra-efficiënte gebouwsystemen voor slimme steden om duurzaamheidshubs van de toekomst te zijn.”

Divisies

Om onze visie waar te maken, zijn de activiteiten van Deerns ondergebracht in drie divisies die goed gepositioneerd zijn om diensten te verlenen aan klanten, zowel lokaal als internationaal, onder leiding van ervaren divisiedirecteuren:

Real Estate, onder leiding van Frank Houben, biedt expertise aan onze klanten in de vastgoed- en gezondheidszorgmarkt.

Life Sciences en High Tech, geleid door Cosimo Verteramo, biedt niche-oplossingen aan onze klanten in de datacenter- en clean technology-markten.

Luchthavens, geleid door Anke Matijssen, met een grondige kennis van alle luchthavenprocessen en -systemen.

Executive Team

Tjerk van der Meer, lid van de Raad van Bestuur en CEO, vormt samen met de drie divisiedirecteuren het nieuw benoemde Executive Team:

  • Lid Raad van Bestuur, Jan Karel Mak
  • Lid Raad van Bestuur en Chief Financial Officer, Roel Rooskens
  • Commercieel Directeur, Hareld van den Brink
  • Group People Manager, Lenny Hageman
  • Group Marketing & Communication Manager, Hillary Erasmus

Door deze aanpassing aan onze markten en klanten is Deerns in staat om de visie waar te maken en een duurzaam bedrijf op te bouwen in de wereld van vandaag.