M-Wall BV

Als specialist creëert M-Wall een uniek concept hoogwaardige wandbekleding. Innovatief en dynamisch, vanuit klant perspectief worden producten ontwikkeld voor een hoogwaardige wandafwerking.

Onze wandbekledingen en wand- en hoekbeschermingen zijn ontwikkeld voor de highcare zorg, maar komen ook in lowcare omgevingen optimaal tot hun recht. Bij de ontwikkeling van onze producten hebben we niet alleen gefocust op producteigenschappen, een optimale verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid, maar ook op de specifieke (detaillerings)problemen die architecten en opdrachtgevers in projecten ondervinden.

Met onze productseries bieden wij voor iedere ruimte en iedere projectvraag een passende oplossing. Onze producten worden dan ook breed toegepast in cleanrooms, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, kantoren, vliegvelden, hotels en restaurants.

De doelstellingen van M-Wall is om een toegevoegde waarde voor onze klanten te leveren, innovatief en leidend te zijn in ons marktsegment, zonder hiërarchische structuur en vooroordelen, integer met een enthousiast team in een lerende organisatie samen te werken en een bijdrage te leveren aan ecologische vraagstukken.

De klant staat centraal bij M-Wall en zijn vraagstukken zijn onze passie.

Heeft u vragen voor of over ons, neem dan eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier of bel even naar +31 850 188 500, wij staan u graag te woord.

Adres Steenoven 4C – 5626 DK Eindhoven
Telefoon
E-mail info@mwall.nl
Website https://www.mwall.nl/