Medexs B.V.

Medexs biedt een totaaloplossing voor operatiekamers

Samen met onze partnerbedrijven bieden we de beste totaaloplossing. We combineren een luchttoevoersysteem van de hoogste kwaliteit met hygiënische wandafkleding, verlichting, vloer- en plafondsystemen en meubilair.

Medexs biedt een totaaloplossing op het gebied van de afwerking en inrichting van operatiekamers

Wanneer u een operatiekamercomplex laat bouwen, heeft u te maken met een groot aantal partijen en leveranciers. Onze dienstverlening gaat daarom verder dan alleen het ontwikkelen, fabriceren en leveren. Wij voorzien u graag in een vroeg stadium al van een gedegen advies en denken mee over de invulling van het project. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, tijdelijke of permanente oplossingen, we zijn u graag van dienst.

We zijn een deskundige gesprekspartner voor technici, bouwkundigen, leveranciers en installateurs en zorgen voor een soepele samenwerking. Kennis, kwaliteit en innovatie staan daarbij centraal. Omdat wij onze producten in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren in onze eigen productiefaciliteit te Rhenen, kunnen we u altijd een hoge mate van flexibiliteit en een superieure kwaliteit bieden.

We zijn een deskundige gesprekspartner voor technici, bouwkundigen, leveranciers en installateurs en zorgen voor een soepele samenwerking. Kennis, kwaliteit en innovatie staan daarbij centraal. Omdat wij onze producten in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren in onze eigen productiefaciliteiten, kunnen we u altijd een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit bieden.

Meer informatie

Adres Remmerden 124, 3911 TZ Rhenen
Telefoon
+31 (0)317 614 461
E-mail info@medexs.com
Website www.medexs.com