woensdag, oktober 27, 2021

We informeren u graag over de publiciteitsmogelijkheden van het platform FMT Gezondheidszorg, een toonaangevende titel in de markt van facilitair management en huisvesting in de zorg, en nodigen u uit om uw activiteiten, productrange en expertise in FMT Gezondheidszorg onder de aandacht te brengen van een aantrekkelijke doelgroep van bestuurders, beleidsmakers en professionals werkzaam in en voor de zorgsector.

Onze visie: label content met diepgang en expertise aan herkenbaarheid met sprekende visuele uitingen; maak je zichtbaar als autoriteit!

De Mediagegevens met informatie, verschijningsdata en tarieven treft u onderstaand;
pdf FMT Mediagegevens 2021
pdf FMT Mediagegevens 2022

Voor vrijblijvend publiciteitsadvies, informatie of het reserveren van uw uiting(en) kunt u contact opnemen met Wim Boer, tel. 0184-48 10 42, wim@fmtgezondheidszorg.nl

U kunt ook uw vacatures plaatsen op het platform FMT gezondheidszorg. Een vacature staat maximaal 60 dagen op de website en gaat gedurende die periode 2-3 keer mee in de nieuwsbrief. De kosten hiervoor zijn € 495,-.

Voor € 155,- extra (€ 650,-) in totaal kunt u de vacature ook op onze social media kanalen laten doorplaatsen (Twitter en LinkedIn).

*De eerste vacatureplaatsing bieden wij tegen een korting voor het bedrag van €195,-.