MST gaat opereren bij Equipe Zorgbedrijven
Beeld ter illustratie. Foto: Sasin Tipchai via Pixabay

Sinds half april gaan medisch specialisten, orthopeden en anesthesiologen van MST operaties in dagopnames uitvoeren binnen Equipe Zorgbedrijven in Enschede. Na de overeenkomst met OCON vorige week, is MST ook tot overeenstemming gekomen met Equipe Zorgbedrijven. Equipe Zorgbedrijven is het moederbedrijf van Xpert Clinics en Velthuis kliniek.

De samenwerking met Equipe past binnen de regionale samenwerking. Karl Lövering, regiomanager Equipe Zorgbedrijven: “Wij dragen graag bij aan een snelle behandeling voor patiënten die in het MST langer dan gebruikelijk op hun behandeling moeten wachten. Ook vanuit onze klinieken elders in het land werken wij op deze manier samen met vaste regionale partners om zo veel mogelijk patiënten tijdig die zorg te kunnen bieden die zij nodig hebben”.

Jan den Boon, bestuurder MST: “De samenwerking met Equipe Zorgbedrijven geeft ons nog meer mogelijkheden een inhaalslag te maken met onze zorg. Patiënten die voor een dagopname komen, kunnen we zo sneller helpen.”