Medisch technici en verpleegkundig personeel zorgen dat de medische apparatuur goed werkt, zodat chirurgen en artsen zich op de patiënt en procedure kunnen richten. Als leverancier van innovatieve vacuümsystemen weet Medela dat training dé sleutel is tot succesvol en comfortabel gebruik van medische technologie. Want training, oefening en de juiste begeleiding geven vertrouwen in de apparatuur en dragen bij tot de beste zorg voor de patiënt. Medela biedt uitgebreide persoonlijke ondersteuning voor training, onderhoud en service van medische hulpmiddelen, klachtenafhandeling en het ontwikkelen van trainingsprogramma’s op maat. Maar we gaan verder dan dat.

Medela University
Medela University is een uitgebreid trainingsplatform met instructies over het veilige gebruik van Medela producten voor diverse toepassingsgebieden, ondersteund met zeer gedetailleerde achtergrondinformatie, trainingsvideo’s en lesondersteuning. Als hulpmiddel bij deze training is tevens een serie ‘Quick Cards’ verkrijgbaar, met een overzicht van de belangrijkste bedieningsstappen van elk apparaat van Medela. Deze kaarten bieden een handige samenvatting van de gebruiksaanwijzing voor gebruikers die bekend zijn met het apparaat, maar het misschien niet regelmatig gebruiken. Lees hier meer over het aanbod van de Medela University.

De nieuwste innovatie in digitale thoraxdrainage op uw telefoon of tablet
Met Thopaz+ stelt Medela een nieuwe norm op het gebied van thoracale drainage wat betreft mobiliteit, objectieve digitale gegevens en gebruiksgemak. Ondersteunend aan de persoonlijke en professionele trainingen die gegeven worden door onze medewerkers, heeft Medela de Thopaz+ Simulator. Vanaf nu is deze simulator ook te downloaden als app. Zodat artsen, verpleegkundigen en technici kunnen oefenen waar en wanneer zij dat willen. De Thopaz+ Simulator app is te downloaden via de AppStore of Android Playstore

 

Focus op gebruiksgemak voor u en comfort voor de patiënt
Niet alleen de uitgebreide trainingsmogelijkheden bieden gemak en comfort, dat begint bij de innovatieve ontwerpen van de apparatuur van Medela zelf. Door het modulaire ontwerp kunnen systemen gemakkelijk worden onderhouden en in elkaar worden gezet. De vacuümunit (pomp) is de basis van alle apparaten van Medela en de huidige modellen zijn het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in de medische vacuümtechnologie.

De systemen van Medela zijn ontworpen met het oog op gemakkelijke bediening en zijn uitgerust met functies zoals akoestische en visuele signalen bij een verstoring of afwijking van de normale werking of de aanbevolen instellingen.

Maar ook voor de patiënt bieden de systemen vele voordelen, door zijn stille werking, mobiliteit en betrouwbaarheid.

Kijk voor meer informatie over het productaanbod op www.medela.nl/healthcare.

Bron: Medela