Q-bital Healthcare Solutions

Onze expertise ligt in het leveren van tijdelijke of aanvullende modulaire of mobiele huisvestingsmogelijkheden voor de hoogcomplexe afdelingen in ziekenhuizen en klinieken. Hiermee bieden we klanten de mogelijkheid hun klinische capaciteit te continueren tijdens renovatie werkzaamheden of deze uit te breiden wanneer de productie verhoogd wordt. Door samen te werken met klanten en bedrijven over de hele wereld, bieden we een uitgebreid scala aan klinische faciliteiten die desgewenst gehuurd (waarbij kosten van CAPEX naar OPEX verplaatsen) of gekocht kunnen worden.

Door uitgebreide klinische en bouwkundige kennis in het team zijn wij expert in het begrijpen van de behoeften van klanten en deze te vertalen naar waar voor uw geld, effectieve en hoogwaardige real-life oplossingen.

We werken samen met zorgaanbieders om oplossingen te ontwikkelen op gebied van klinische hotfloors zoals (hybride) operatiekamers, volledige klinieken, centrale sterilisatie afdelingen (CSA), endoscopie suites, etc. met een voetafdruk tot 10.000 m2.

De integratie van een gecombineerde mobiele, modulaire of permanente faciliteit biedt meer flexibiliteit om zorg en behandeling naar gemeenschapsomgevingen te verplaatsen, waardoor de druk in acute ziekenhuizen wordt verminderd.

Adres Frieslandhaven 9, 3433 PC Nieuwegein
Telefoon
+31 33 7600700
E-mail info@young-medical.com
Website www.q-bital.com