ULC Installatietechniek b.v.

ULC biedt als multidisciplinair totaalinstallateur op maat gemaakte oplossingen. Technische installaties zijn vaak onzichtbaar in gebouwen, maar tegelijkertijd onmisbaar. Een gebouw functioneert door implementatie van de juiste toepassingen. Pas dan komt een gebouw tot leven. ULC creëert een perfect duurzaam (binnen)klimaat voor iedere eindgebruiker.

Het begon allemaal in 1923 aan de Oudegracht te Utrecht. In die tijd was er vraag naar loodgieterswerk, iets waar de groep nog steeds haar naam aan dankt: ULC staat voor Utrechtse Loodgieters Combinatie. De ontwikkelingen in de jaren daarna brachten een scala aan veranderende eisen en technieken met zich mee – net als een nieuwe locatie. In 95 jaar heeft de groep een financiële gezondheid opgebouwd en staat zij in de 21ste eeuw met een krachtig team. Gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische installaties in gebouwen.

Door haar brede portfolio en rijke geschiedenis voorziet zij als multidisciplinaire installateur in iedere gewenste techniek. De groep heeft door de jaren heen een organische groei meegemaakt en zo een stabiele positie in de markt verworven. Actief in verschillende sectoren, vanuit een visie waarin duurzaamheid als norm wordt gehanteerd. In de eerdere jaren betekende ‘duurzaam’ vooral: ‘langdurig meegaand’, tegenwoordig associeert men dit vooral met goede zorg voor het milieu. ULC heeft de CO2-uitstoot inmiddels met circa 58% teruggedrongen sinds 2009 en is van plan om richting 2020 te voldoen aan de landelijke energieneutrale eis. De ULC Groep is in het bezit van het ISO 14001 certificaat.

Adres Labradordreef 18
Postbus 2405
3500 GK Utrecht
Telefoon
E-mail info@ulcgroep.nl
Website https://www.ulcgroep.nl/