In de Stadsschouwburg Amsterdam verzamelen op dinsdag 18 april a.s.  wetenschappers, artsen en andere gezondheidszorgprofessionals zich om hun visie op gezondheid te delen. Met name de rol die we zelf kunnen spelen in het beschermen van ons lichaam wordt tijdens Het Spreekuur belicht. De opbrengst van de avond gaat deels naar KiKa.

De opbrengsten van de avond zullen deels aan KiKa worden aangeboden

Neuropsycholoog Erik Scherder (Laat je hersenen niet zitten), arts William Cortvriendt (Hoe word je 100?), cardioloog Janneke Wittekoek (Het vrouwenhart), internist professor Daniël Hommes, cabaretier Marjolijn van Kooten (Schijtluis) en oud-doelman Hans van Breukelen beklimmen het podium om ons mee te nemen in hun eigen beleving van lichaam en geest. De presentatie van de avond is in handen van psychiater Bram Bakker (Geluk uit een potje).

Een avond met wetenschappelijke inzichten over gezondheid en leefstijl, afgewisseld met een luchtige kijk op het menselijk lichaam door de relativerende kracht van humor.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.het-spreekuur.nl.

De opbrengsten van de avond zullen deels aan KiKa worden aangeboden. Want kinderen met kanker hebben niets te kiezen. Kom ook in actie voor Kika.