Wegens succes herhaalt Hitma 8 september het webinar: ‘Hoe meet je luchtstromen
betrouwbaar?’  op donderdag 8 september van 10.00 tot 11.00 uur. Regelmatig krijgen
instrumentatiespecialisten Teun Mulder en Marcel van Kesteren de vraag welke manieren er zijn om tot een correcte meting van luchtstromen te komen.

Vorig jaar organiseerden zij daarom een webinar om de meetprincipes toe te lichten. Wegens grote interesse en vragen vanuit de markt, houden zij op donderdag 8 september
wederom een webinar over betrouwbare luchtstroommeting.

Foutieve metingen voorkomen

Het continu meten van luchtsnelheden is door verschillende factoren ingewikkeld, maar wel zeer belangrijk. Teun Mulder (specialist HVAC-instrumentatie) en Marcel van Kesteren (specialist Gebouwautomatisering) vertellen tijdens het webinar met welke factoren men rekening moet houden, welke meetprincipes er zijn en welke methode het meest geschikt is per applicatie. In 60 minuten praten de specialisten deelnemers bij over hoe foutieve metingen voorkomen
worden.

Ook voor operatiekamers

Een correcte meting is belangrijk voor vele toepassingen waarbij een exacte luchthoeveelheid van belang is, zoals energiebesparingsinitiatieven, de inblaaslucht in een operatiekamer of ventilatie in een school- of kantoorgebouw. Tijdens het webinar leren deelnemers met welke omgevingsfactoren zij rekening moeten houden om tot een betrouwbare meting te komen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via deze link aanmelden voor het gratis webinar. Er is voor de deelnemers volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bron: Persbericht Hitma