dinsdag, oktober 4, 2022
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Health, Food & Technology congres

december 1

De toekomst van Food & Technology

Dat gepersonaliseerd voeding en een gezonde levensstijl de druk op de zorg kunnen verlagen en gezonde jaren opleveren is aangetoond; maar hoe kunnen we een daadwerkelijke gedragsverandering in gang zetten. Hoe kunnen we met food & technology gaan versnellen en opschalen? En wat zijn de huidige mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen?

Op 1 december tijdens het Health Food & Technology congres wordt kennis & ervaring gedeeld en hoor je Gamechangers, Koplopers en cases uit de praktijk!

De eerste keynote speeches, break-out sessies zijn bekend!

Op het programma staan o.a.:

  • Jovanka Vis, Voedingscentrum
  • Marjan de Boer, Programme leader Masterprogramme Food Systems Innovation
  • Eva Lems, Onderzoeker, Aeres Hogeschool Almere
  • Jeroen Kemperman, Senior manager Strategy & Business Development Zilveren Kruis
  • Valentijn Visch, Technische Universiteit Eindhoven
  • Robert Jan Koens, Manager Foodcoach, Jumbo Supermarkten
  • Guido Camps, Onderzoeker AI & Data Science in Nutrition bij WUR en OnePlanet Research center
  • Martine van der Mast, Programme Director Institute 4 Preventive Health of the Alliance between TU/e, WUR, UU and UMCU
  • Nard Clabbers, Lead Foodvalley Position Paper Personalised Nutrition en Chief Science Officer, Happ
  • Garmt Dijksterhuis, Senior Scientist ‘Food Consumer Behaviour and Perception’, Wageningen Food and Biobased Research en Wageningen University & Research
  • Bianca Rootsaert, Directeur, Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

Bekijk het programma

Wil je het Health, Food & Technology congres niet missen? Verzeker jezelf nu direct van een plaats én profiteer van het early-birdtarief!

Bij aanmelding voor 1 oktober krijg je € 100,- vroegboekkorting en betaal je slechts € 299,-