vrijdag, maart 31, 2023
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NEN Webinar ‘Wegiz, met normen en standaarden naar praktijk’

april 18 @ 10:00 - 12:00

NEN - logo

Speciaal voor de Wegiz organiseert NEN een jaarlijks terugkerend webinar. Dat gebeurt live vanuit de studio met deskundige en interessante gastsprekers. Ervaren mensen uit de praktijk zoals u!

Onder leiding van gastheer Erik Peekel bespreken vertegenwoordigers van o.a. het ministerie van VWS, Nictiz, ZIN en NEN de recente ontwikkelingen rondom de Wegiz en bijbehorende normen en standaarden.

Programma

Wegiz, waar staan wij nu?
prekers van het ministerie van VWS, Nictiz, ZIN en NEN vertellen over de Wegiz en de werkzaamheden rondom norm- en standaardontwikkelingen voor de geprioriteerde gegevensuitwisselingen.

Normen en certificatieschema’s, de recentste ontwikkelingen
Betrokkenen uit EGIZ-commissies bespreken de laatste ontwikkelingen bij EGIZ-normen en certificatieschema’s. Denk hier aan onderwerpen als verpleegkundige overdracht, beeldbeschikbaarheid, normen voor generieke functies en het werk van de Commissie van Deskundigen.

Realisatie richting de praktijk
Wat is de invloed van de Wegiz in de praktijk? Hoe ziet de tijdlijn eruit en wat betekent dit voor ICT-leveranciers en zorgaanbieders? We gaan met ze in gesprek.

Deelname

Om mee te doen hoeft u geen app of andere software te installeren. U kunt het webinar bekijken via de webbrowser op uw pc, laptop, tablet of telefoon. Aan het webinar zijn geen kosten verbonden.

> Aanmelding is mogelijk via deze pagina

 

Gegevens

Datum:
april 18
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Tags:
,
Site:
https://wegiz-met-normen-en-standaarden-naar-praktijk.nen-evenementen.nl/

Locatie

Online

Organisator

NEN
Telefoon:
015 2 690 391
E-mail:
klantenservice@nen.nl
Bekijk de site van Organisator