zaterdag, mei 8, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar rookverspreiding

mei 26 @ 15:00 - 16:00

Voor iedereen die zich bezighoudt met brandveiligheid in zorginstellingen, organiseert De Zorg Brandveilig op woensdag 26 mei 2021 het webinar ‘Rookverspreiding’. Van 15-00 tot 16-00 uur gaan we in gesprek met Lieuwe de Witte van het Instituut Fysieke Veiligheid, over het onderzoek naar rookverspreiding.

Dit onderzoek, dit zomer 2019 werd uitgevoerd, leverde nieuwe inzichten op als het gaat om brandveiligheid, die ook te vertalen zijn naar de zorg. Tijdens het webinar worden de inzichten verdiept en komen belangrijke lessen rond rookverspreiding voor de zorg aan bod.

Vragen vooraf
Deelnemers kunnen vooraf en tijdens het webinar vragen stellen, die zo veel mogelijk beantwoord worden. Bij inschrijving is het mogelijk alvast een eerste vraag stellen over het thema. Als een niet beantwoord wordt tijdens het webinar, krijgen deelnemers achteraf alsnog antwoord in een nagezonden Q&A.

Het webinar is gratis te volgen via Microsoft Teams. Vlak voor het webinar ontvangen deelnemers een link. Aanmelden kan via deze link.

Gegevens

Datum:
mei 26
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Tags:
, ,
View Evenement Website

Organisator

De Zorg Brandveilig