Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

Congres ‘Micro-organisme: Vriend en vijand’

Op maandag 7 oktober 2019 organiseert Hogeschool Utrecht een interprofessioneel congres voor (afgestudeerde) zorgprofessionals met als onderwerp ‘Micro-organisme: Vriend en vijand’.

Micro-organismen spelen een belangrijke rol bij onze gezondheid maar in sommige gevallen zijn we ze liever kwijt dan rijk, vriend én vijand dus. In de praktijk kennen we allemaal wel het voorbeeld van de salmonellabesmetting en de voedselvergiftiging maar ook cariës en bijvoorbeeld wondinfecties worden veroorzaakt door micro-organismen. Gelukkig helpen ze ons ook! Ze verteren een deel van ons voedsel, ze produceren vitamines en ze zorgen voor een schone en gezonde huid.

Het congres is bedoeld voor logopedisten, mondhygiënisten, diëtisten, verpleegkundigen, farmakundigen, orthoptisten, optometristen en huidtherapeuten.

Na het congres weet je welke rol micro-organismen spelen binnen onze gezondheid en jouw vakgebied en kun je de nieuw verworven kennis direct toepassen in je dagelijkse werk.

Meer informatie

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...