EGM - portretfoto van de twee nieuwe associates
De twee nieuwe associates van EGM architecten: Gerben Vos (l) en Gary Cornel (r)

EGM architecten heeft Gerben Vos en Gary Cornel benoemd tot associates. Beiden waren al werkzaam voor EGM, een bureau dat zich onderscheidt met innovatieve gebouwen voor zorg, overheid, onderwijs, onderzoek, maatschappij en bedrijfsleven. EGM architecten werkt zowel in als buiten Nederland. Het bureau had al vier zittende associate architecten.

Vos en Cornel zijn beiden verantwoordelijk voor het dagelijkse bureaumanagement. Daarbij richten ze zich op slimmere processen en het maximaliseren van de ontwerpkracht van EGM in de continue professionalisering van het bureau.

Gerben Vos

Sinds 2019 werkt Gerben bij EGM als projectmanager en architect. Hij is betrokken bij grootschalige utilitaire projecten zoals de renovatie van de klinieken van het Maastricht UMC+ en de nieuwbouw van het gevangenisdorp in het Belgische Haren.

Gary Cornel

Ook Gary werkt sinds zijn aanstelling bij EGM vooral aan complexe projecten. Vanuit de eigen architectuurpraktijk waren dat onder meer het Justitieel Complex Zaanstad en het nieuwe Next Generation Hospital in het Slowaakse Bratislava. De laatste 10 jaar is hij projectmanager bij Powered by EGM (PbE).