Onlangs heeft Getinge een nieuwe hybride operatiekamer (OR) geopend in het Experience Center in de Duitse stad Rastatt. Deze nieuwe OK met Getinge OR-producten in combinatie met de beeldvormende oplossingen van Philips stelt ziekenhuizen in staat zich voor te bereiden op de toekomst.

Als het gaat om het besturen van de toekomst van de Hybrid OR, is Getinge de afgelopen twintig jaar een echte pionier. De oplossingen gaan verder dan medische grenzen door een geavanceerde OK te combineren met beeldvormende systemen zoals angiografiesystemen, computertomografiescanners (CT) of magnetic resonance imaging scanners (MRI).

Getinge heeft door de jaren heen samengewerkt met verschillende toonaangevende imaging partners om een ​​complete oplossing en de best mogelijke werkomgeving te bieden voor clinici, waar ze patiënten tegelijkertijd konden diagnosticeren en behandelen.

“Vorige week waren we er trots op om samen met Philips een gloednieuwe hybride OK in ons Experience Center in Rastatt te openen. Hier kunnen we zowel Getinge- als Philips-klanten verwelkomen om een ​​kijkje te nemen in een aantal van de nieuwste technologieën binnen de Hybrid OR, ”zegt Thomas Reichenbach, directeur Global Product Management Hybrid OR Solutions bij Getinge.

De inhuldiging bracht bezoekers van over de hele wereld en de deuren staan ​​altijd open voor alle Getinge Experience Centers, waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de Getinge-producten in een realistische omgeving.

Om een bezoek te brengen aan Experience Centers en deze nieuwe hybride OK in Rastatt wilt bezoeken, neem dan contact op met uw plaatselijke verkoopvertegenwoordiger.