Gispen heeft de aanbesteding van het Canisius-Wilhelminia Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen gegund gekregen. Het gaat om een contract voor het leveren van het meubilair en aanvullende dienstverlening voor de komende 3 jaar. Gispen won de aanbesteding op de goede prijs-kwaliteit verhouding.
Eefke Hopman, Projectleider Meubilair & Inrichting: “Ik ben blij met de toegevoegde waarde van de Gispen-specialisten. Als een afdeling gerenoveerd wordt, is het beeldkwaliteitsplan van het CWZ dé leidraad. Met dit plan kan een afdeling vanuit de CWZ-strategie de eigen waarden en kernboodschappen communiceren. Heel concreet kan dat door zelf te kiezen voor verschillende kleuren, beelden en foto’s voor op de nieuwe afdeling.
De Gispen-specialisten denken mee in meubellijnen, materialen en kleuren, dragen praktische oplossingen aan en zijn goed op de hoogte van trends en toepassingen en alles wat er in de markt speelt”.
Grootschalige renovatie
CWZ is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis voor Nijmegen en omliggende regio met 31 medisch specialismen, 663 bedden en bijna 4000 medewerkers.
Het 23 jaar oude gebouw ondergaat een grootschalige renovatie. Afdelingen worden ingericht volgens de nieuwste inzichten over patiëntgericht en efficiënt werken. Daarnaast verandert het interieur ingrijpend: het wordt sfeervoller, kleurrijker en moderner.
De komende jaren verlopen renovatie en herinrichting van afdelingen gefaseerd, waarbij de gebruikers van de ruimtes geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Gispen neemt alle logistieke handelingen met betrekking tot de inrichting en meubilair uit handen.
Gispen gaat wachtkamers, spreek-onderzoekskamers, het vergadercentrum en de backoffice voor de zorgverleners van een nieuwe inrichting voorzien.
Producten die worden toegepast zijn o.a. Gispen TM en IC bureaus en TM vergadertafels, Meta en SDK kasten en ladeblokken aangevuld met Casala en Kusch + Co meubilair.
Het geselecteerde meubilair voldoet ruimschoots aan de gestelde eisen rondom ergonomie, hygiëne en duurzaamheid materialen.
Over Gispen
Gispen staat bekend om het inrichten van ruimten. Als ontwerper, producent en leverancier creëert Gispen optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Gispen werkt daarbij vanuit de overtuiging dat goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten inspirerend en motiverend werken. De kernwaarden Duurzaam, Innovatie, Inspiratie en Design vormen daarbij al bijna 100 jaar het uitgangspunt. Een intensieve samenwerking met nationale en internationale ontwerpers, klanten, partners en leveranciers draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling en realisatie van innovatieve oplossingen voor werk-, leer-, zorg- en woonomgevingen waarin mensen het beste tot hun recht komen.
De Gispen Group is met een omzet van € 62 miljoen de op één na grootste projectinrichter van Nederland. Gispen heeft 6 (verkoop)vestigingen in Nederland en België en productiefaciliteiten in Nederland en China.
Fotobijschrift:
Het contract WERD ondertekend door de heer John Verberne, Hoofd Facilitaire Zaken CWZ (links) en Maikel Ruijs, Sales Manager Gispen.