Bouwstenen stelt de publicatie ‘In Control’ gratis beschikbaar aan zorgorganisaties. Ook kunt u gratis meedoen met het landelijk netwerk rond vastgoedinformatie.

De publicatie ‘In Control 2016’ bevat een vergelijking van informatiesystemen voor vastgoed- en facility management in de publieke sector, plus interessante achtergronden en trends.

Systemen en achtergronden
Voor zorgorganisaties is het een flinke uitdaging om een goed informatiesysteem voor vastgoed- en facility management te kiezen of te bouwen. Deze uitgave helpt daarbij: bestaande systemen zijn, samen met meer dan 100 gebruikerservaringen, ook op de website van Bouwstenen te vinden, maar in de publicatie zijn ze voorzien van een heldere analyse en handige vergelijkingstabellen.

Naast het vergelijkende onderzoek zijn in de uitgave ook uiteenlopende artikelen opgenomen over thema’s als risicomanagement, onderhoud, BIM en benchmarking. In interviews geven allerlei organisaties, waaronder Carante Groep, een kijkje achter de schermen in de wijze waarop zij hun vastgoedbeheer en de facilitaire processen hebben geregeld.

Gezamenlijk ontwikkelwerk
De publicatie is het resultaat van gezamenlijk ontwikkelwerk in Bouwstenenverband en bevat een uitwerking van de Agenda Maatschappelijk Vastgoed, opgesteld in samenwerking met de VNG, PO-Raad en partners van Bouwstenen.

Ook komend jaar staat het onderwerp weer op de Agenda. Ambitie is om de scope te verbreden naar informatiemanagement rond vastgoedbeheer in bredere zin van het woord.

Aanvragen en/of meedoen?

Bron: Bouwstenen voor sociaal