INTOS Lab Solutions start een partnerschap met Asecos. Vanaf nu levert INTOS Lab Solutions als vaste distributeur de Asecos brandveiligheidsopslagkasten. Daarmee breidt INTOS Lab Solutions haar aanbod in laboratoriuminrichting verder uit en kan zij kwaliteit en snelheid garanderen voor de levering veiligheidskasten.

Topprestaties in labs samen optimaal faciliteren
“Laboratoria kiezen voor onze laboratoriuminrichting omdat wij hoogwaardige werk- en onderzoeksomgeving realiseren, korte doorlooptijden hanteren en naar duurzame oplossingen streven. Door onze partnerschap met Asecos kunnen wij de snelheid in levering ook garanderen voor veiligheidskasten. Door Asecos’ marktleiderschap en expertise op het gebied van veiligheid en milieu hebben wij vertrouwen in de hoge kwaliteit van hun producten. INTOS Lab Solutions is trots op de samenwerking en kijkt er naar uit om samen topprestaties in labs optimaal te faciliteren,” aldus Luuk van Willigenburg, projectleider INTOS Lab Solutions.

Enkel speciaal geselecteerde distributeurs
“Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarom verkopen alleen speciaal geselecteerde distributeurs onze producten. We delen kennis met ze waardoor zij ook experts worden op het gebied van veiligheidsopslagkasten. INTOS Lab Solutions kennen wij als een sterk inhoudelijke interieurinrichter en adviseur, die altijd zoekt naar de beste oplossingen voor elk inrichtingsvraagstuk in de labs. Daardoor maken wij hen vol enthousiasme onderdeel van ons distributeursnetwerk,” aldus Lennert Meijer, accountmanager Asecos.

INTOS Lab solutions op de WOTS
INTOS Lab Solutions is van 2 tot 5 oktober te bezoeken op de World of Technology & Science in de jaarbeurs in Utrecht en presenteert daar een futuristisch laboratoriummeubel.

Bron: Intos