Modulaire bouw is uitermate geschikt voor de medische sector. Dat bewijst bijvoorbeeld de tijdelijke CSA van Jan Snel. In opdracht van het UMC Utrecht bouwde Jan Snel Medical Buildings in samenwerking met Steelco de grootste modulaire Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van Europa.

De circa 500 m2 tellende CSA is opgebouwd uit 28 modulaire eenheden en is eind augustus opgeleverd voor gebruik. Voor deze bouw van de CSA had Jan Snel Medical Buildings slechts vier weken op locatie nodig, hierdoor is de overlast voor het ziekenhuis tot een minimum beperkt gebleven. Het gebouw is uitgevoerd met acht desinfectoren, vijf sterilisatoren en vier voorspoelunits geleverd door Steelco Benelux.

Jan Snel Medical Buildings bouwt snel, modulair en circulair: huisvesting wordt gebouwd in de fabriek, geplaatst op locatie en na gebruik gedemonteerd en hergebruikt. Met modulaire bouw levert Jan Snel snelle, kwalitatieve en efficiënte huisvestingoplossingen voor de medische sector. Een ambulancepost, laboratorium, MRI- en CT-scanruimte of een volledig K1P1-operatiecomplex: Jan Snel heeft altijd de oplossing voor u. Interesse in wat modulaire bouw voor uw project kan betekenen? Bel onze specialist Jorrit Janmaat op + 31 348 47 90 90 of kijk voor meer informatie op www.jansnel.com

Bron: Jan Snel