Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

Michiel Lap nieuw lid Raad van Toezicht Antoni van Leeuwenhoek

Per 1 februari 2020 is Michiel Lap toegetreden als lid van de Raad van Toezicht (RvT) van het Antoni van Leeuwenhoek. Er was een vacature ontstaan na het vertrek van Tom de Swaan. “Op basis van zijn kennis, internationale financiële achtergrond, bestuurlijke ervaring en de gesprekken die we hebben gevoerd, zijn we ervan overtuigd dat Michiel Lap een waardevolle bijdrage zal hebben binnen de Raad van Toezicht. We zijn heel blij met zijn komst”, aldus Lodewijk Hijmans van den Bergh, de voorzitter van de RvT.

Carrière
Michiel Lap (57) heeft binnen de financiële en telecommunicatie sectoren verschillende topfuncties bekleed. Hij was o.a tien jaar managing director en partner bij Goldman Sachs, en lid van het Executive Team bij Orange S.A.  Lap is op dit moment commissaris bij ABN AMRO Bank N.V.; bij Arcadis N.V.,  en directeur van Rijn Capital BV, een investeringsmaatschappij.  Tevens was hij tot eind 2015 toezichthouder bij The Royal Brompton & Harefield Hospitals Charity in Londen.

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...