Nieuw logo MST

Het Top Employers Institute maakte de resultaten bekend van zijn jaarlijks werkgeversonderzoek in de zorg. MST is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care 2017.

 

Op 9 Februari 2017 maakte het Top Employers Institute de resultaten officieel bekend van zijn jaarlijks onderzoek onder een groot aantal werkgevers en hun arbeidsomstandigheden in de zorg. Het MST is er trots op dat zij één van degenen zijn die de exclusieve certificering Top Employers Cure & Care 2017 hebben ontvangen.

 

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd erkent, gemeten tegen een internationale standaard. In het kader van de Top Employersprocedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen. Om certificering te verkrijgen, moeten ze aan een hoge standaard voldoen. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.

 

Medisch Spectrum Twente ontving de Top Employers certificering omdat het personeelsbeleid op alle criteria de vereiste waarden heeft overstegen. Als gecertificeerd Top Employer kan Medisch Spectrum Twente een jaar lang met trots het exclusieve keurmerk dragen. Het keurmerk is niet alleen een herkenbaar symbool van de succesvolle werknemersomgeving in de voorbije twaalf maanden, maar toont ook het commitment om met werknemers samen te werken om een nog betere werkgever te worden.
Wil je meer weten over de certificering en het profiel van MST als onderneming als Top Employer, bezoek dan www.top-employers.com.

Bron: MST