Cure+Care consultancy (C+C) is verhuisd. Na veertien jaar gevestigd te zijn geweest aan de Bilderdijklaan te Bilthoven, was Cure+Care consultancy toe aan een volgende stap. In de dienstverlening aan interessante en trouwe opdrachtgevers met uitdagende projecten hoort een kantoor in een moderne flexibele omgeving. De nieuwe huisvesting bevindt zich op het terrein van “Berg en Bosch”, Professor Bronkhorstlaan 10-92 te Bilthoven (gebouw 92, 1e etage).

Berg en Bosch staat voor ondernemen met gezond perspectief. Op het terrein zijn organisaties gevestigd die actief zijn in de sectoren sociaal-maatschappelijke dienstverlening, zorg en gezondheid. Daarnaast ademt de locatie van Berg en Bosch historie: de historie van het voormalige sanatorium (dat later de functie kreeg van een ziekenhuis) dat in de 20e eeuw op het terrein gevestigd werd. Voor Cure+Care consultancy is Berg en Bosch daarom een logische keuze voor onze huisvesting.

Een nieuw kantoor is ook een goed moment voor een nieuwe huisstijl. Het logo heeft een verfrissende uitstraling gekregen.