6 en 7 oktober vindt in Den Bosch Technology for Health plaats. Eén van de deelnemende organisaties is NLO.
NLO is één van de grootste full service Europese adviesbureaus gespecialiseerd in Intellectueel Eigendom (IE), met meer dan 127 jaar ervaring. In een innovatieve, kennisintensieve markt is de waarde van een organisatie voor een groot deel afhankelijk van Intellectuele Eigendomsrechten. Het beschermen van IE is een specialistisch proces dat een zorgvuldige aanpak vergt, waarbij NLO veel zorgen uit kan handen nemen.
Sinds de oprichting van NLO in 1888 zijn vele duizenden ideeën, innovaties, modellen en merken beschermd en versterkt. NLO heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Ede, Eindhoven en Gent (België).
Technology for HealthOp 6 en 7 oktober zijn onze specialisten te vinden op de Technology for Health beurs in ’s-Hertogenbosch. Naast een bezoek aan de stand kunt u de presentatie ‘Introductie tot Patent Landscaping’ bijwonen. Patent landscaping maakt inzichtelijk hoeveel en welke concurrenten zich in een bepaalde technologiemarkt begeven, hoeveel aanvragen er worden ingediend in een bepaalde technologieklasse, en wat de geografische verdeling is van concurrenten. Waardevolle business intelligence voor het definiëren van een octrooistrategie.
Logo NLO RGB Beeld