Vacuümsystemen worden gebruikt op vrijwel elke afdeling in het ziekenhuis, tijdens en na chirurgische ingrepen, voor het verwijderen van operatievloeistoffen, weefsel, gassen of lichaamsvloeistoffen van de patiënt. Medela levert al meer dan 50 jaar hoogwaardige vacuümsystemen die zijn ontworpen voor het leveren van een betrouwbare vacuümopbouw. De complete, geïntegreerde systemen bieden duidelijke voordelen ten opzichte van systemen waarbij aparte componenten aan elkaar gekoppeld zijn. In de dagelijkse ziekenhuispraktijk zijn de geruisloze werking en de eenvoudige bediening van onze pompen hele belangrijke voordelen.

 

Medela biedt een uitgebreid scala aan pompen, voor alle vacuümtoepassingen in de dagelijkse praktijk. Door te kiezen voor 1 merk, 1 leverancier, wordt instructie, training, onderhoud en voorraadbeheer eenvoudiger, sneller en goedkoper.

Complete training over de medisch technologische producten
Sinds de invoering van het Convenant Medische Technologie is goede training van het medisch personeel dat de apparaten gebruikt nog belangrijker geworden. Als je niet getraind bent, mag je het apparaat niet gebruiken. Medela University is een uitgebreid trainingsplatform met instructies over het veilige gebruik van Medela producten voor diverse toepassingsgebieden, ondersteund met zeer gedetailleerde achtergrondinformatie, trainingsvideo’s en lesondersteuning.

Medela biedt tevens uitgebreide technische ondersteuning via haar filialen en servicemedewerkers voor reparatie, onderhoud en veiligheidscontroles van medische hulpmiddelen, klachtenafhandeling en het ontwikkelen van trainingsprogramma’s op maat.

Vacuümpompen voor alle toepassingen
Medisch technici en verpleegkundig personeel moeten zorgen dat de medische apparatuur goed werkt, zodat chirurgen en artsen zich op de patiënt en procedure kunnen richten. De systemen van Medela zijn ontworpen met het oog op gemakkelijke bediening en zijn uitgerust met functies zoals akoestische en visuele signalen bij een verstoring of afwijking van de normale werking of de aanbevolen instellingen.

Er is een Medela vacuümsysteem voor elke situatie waarin rekening moet worden gehouden met essentiële parameters zoals vacuümkracht, vloeistofflow en stationair dan wel mobiel gebruik. De belangrijkste toepassingsgebieden van Medela vacuümpompen zijn drainage, vacuümtechnologie en vrijmaken van de luchtwegen. Door middel van een uitgebreid assortiment accessoires kan het systeem volledig op uw behoeften worden toegesneden.

Medische vacuümunits – herhaalbare prestaties
Door het modulaire ontwerp kan de apparatuur van Medela gemakkelijk worden onderhouden en in elkaar worden gezet. De vacuümunit (pomp) is de basis van alle apparaten van Medela en de huidige modellen zijn het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in de medische vacuümtechnologie. Medela heeft een lange geschiedenis van het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek door samenwerking met toonaangevende artsen, onderzoekers, ziekenhuizen en onderzoeksinstituten. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen wij de meest geavanceerde kennis verwerven voor het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve levensreddende producten.

Kijk hier voor het volledige assortiment aan vacuümsystemen van Medela.

Interessante links:
Medela University: http://www.medela.nl/healthcare/university?utm_source=FMT&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=juni2017

Assortiment: http://www.medela.nl/healthcare?utm_source=FMT&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=juni2017

Bron: Medela