Het Amphia ziekenhuis heeft samen met PinkRoccade Healthcare de overeenkomst van CareCTRL voor de komende drie jaar verlengd. De op SAP-gebaseerde ERP-oplossing wordt vanaf het eerste uur gebruikt op alle locaties in Breda, Oosterhout en Etten-Leur. Het ziekenhuis kiest ervoor om met PinkRoccade Healthcare op te trekken in het door ontwikkelen van CareCTRL.

 

De 4300 medewerkers en 270 medisch specialisten van Amphia krijgen de komende tijd onder meer toegang tot de nieuwe op SAP Fiori gebaseerde webshop van CareCTRL. Hiermee kunnen ze zelfstandig artikelen en diensten aanvragen. Zowel het aanvragen als goedkeuren kan op een pc, tablet en telefoon, waardoor een aanzienlijke tijdsbesparing ontstaat.

 

CareCTRL als stabiele factor tijdens vernieuwbouwproject
Als lid van de Vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) biedt het Amphia ziekenhuis naast basiszorg ook op enkele onderdelen topklinische zorg. Joop Hamans, Manager Kenniskern Inkoop, en Jan Meys, Manager Finance & Control: ‘Mede hierdoor begeeft Amphia zich in een sterk veranderende omgeving. Daarnaast werken wij aan een grootschalig vernieuwbouwproject. Door de CareCTRL oplossing zijn onze logistieke en financiële processen goed geborgd en kunnen wij de beste zorg aan onze patiënten blijven leveren.’

 

Vergroten van gebruiksgemak continue focus
Pieter-Bas Linnebank, Directeur CareCTRL bij PinkRoccade Healthcare verheugt zich met zijn team op de continuering van de dienstverlening voor Amphia. ‘Het vergroten van het gebruiksgemak van de CareCTRL ERP oplossing blijft daarbij voor ons een continue focus. Uiteindelijk gaat het ons om het zo goed en efficiënt mogelijk voorzien in de ondersteunende processen voor Amphia opdat de aandacht vooral gericht kan zijn op de primaire zorgtaken.”

Bron: PinkRoccade