Reinier van Arkel wordt voorzien van een upgrade van het Alcatel-Lucent Enterprise telefonie platform en de losse telefonie onderdelen worden gecentraliseerd.

Daarnaast neemt Koning & Hartman het onderhoud op zich voor een periode van zeven jaar. De oplossing biedt een mooie kostenbesparing, betere service richting het gebruikersveld en een gegarandeerd betere bereikbaarheid.

“Het huidige Alcatel Lucent OXE telefonie platform en een aantal losstaande telefonieoplossingen waren bij ons al langere tijd onderwerp van gesprek. Een goede toekomstbestendige upgrade was hoognodig om te kunnen voldoen aan de hoge eisen op het gebied van bereikbaarheid van medewerkers en klanten ”aldus A. Kaptein (I&A Teammanager bij Reinier van Arkel). “We waren op zoek naar een betere service verlening, de hoogst mogelijke worden al deze eisen ingevuld. ”

De oplossing: upgraden en centraliseren losse onderdelen
In een uitgebreide strategische sessie zijn alle technische voor- en nadelen en de mogelijkheden van het Alcatel-Lucent Enterprise platform doorgenomen. Een upgrade van het huidige telefonie platform plus een centralisatie van de los van elkaar functionerende telefonieplatformen naar het Alcatel platform was voor Reinier van Arkel dé ideale oplossing. Dit niet alleen vanwege de innovatieve techniek, flexibiliteit en mogelijkheden, maar ook kostentechnisch bleek deze oplossing voordelig.

Mark Gerritsen (Sales Director Koning & Hartman): “we zijn trots dat Reinier van Arkel ook dit keer voor Koning & Hartman heeft gekozen als Telecom partner. Als communicatiespecialist weten we als geen ander dat een goede bereikbaarheid binnen de zorg van levensbelang is. We gaan Reinier van Arkel voorzien van een veilige en toekomstbestendige communicatieoplossing waar patiënten en medewerkers altijd en overal op kunnen vertrouwen.”

Koning & Hartman kreeg vorige week goedkeuring van de Raad van Bestuur van Reinier van Arkel om te starten met de uitvoering van het project en voor de Service Level Agreement (SLA) van zeven jaar. De verwachte oplevering zal einde herfst zijn.

Bron: Koning & Hartman