Met 900 bezoekers en 60 exposanten was de 9e editie van Technology for Health een groot succes. Technology for Health vond dinsdag 11 en woensdag 12 oktober plaats in Den Bosch.

Professionals die werken aan de ontwikkeling van medical devices konden met hun ideeën voor nieuwe projecten, zoektocht naar onderdelen en vragen over bijvoorbeeld certificering terecht op de beursvloer. Nieuw dit jaar was het plein waar startende bedrijven zich presenteerden en contacten zochten om hun idee of product een stap verder brengen. Ook de demonstraties van serious games, domotica en robotica sloegen aan bij het publiek.

De meet&match was met 120 één op één gesprekken een mooie aanvulling om effectief te netwerken met de aanwezige bezoekers. Deze bezoekers hadden twee dagen een ruime keus aan lezingen en workshops; van inhoudelijke discussies over waar de businesskansen voor biomaterialen liggen tot aan revalidatietechnologie in de kliniek, en van big data analyse voor diabetespatiënten tot lessons learned bij het opzetten van een bedrijf. Voor ieder wat wils.

Enkele quotes van bezoekers en exposanten:

“Het was een verrassend goede beurs voor ons, een interessant nieuw netwerk.”

“Een sterk inhoudelijk programma dit jaar.”

“De lezing van Annebelle de Jong over hoe technologie haar helpt met haar beperkingen was erg indrukwekkend.”

 “Er waren kwalitatief goede bezoekers, we hebben genoeg tijd gehad voor inhoudelijke gesprekken en dan weet je meteen wat je voor elkaar kunt betekenen. Veel effectiever dan ‘kaartjes verzamelen’.”

Bekijk hier de foto’s en download de lezingen.

Technology for Health 2017 wordt onder voorbehoud gehouden op 10 en 11 oktober.

Bron: Mikrocentrum