Professionele leverancier van digitale alarmoplossingen, True-Kare, en marktleider voor software van meldcentrales, Verklizan, kondigen aan dat Verklizan met succes een validatie heeft afgerond van bestaande (reeds gecertificeerde) en nieuwe oplossingen van True-Kare door het uitvoeren van een Factory Acceptance Test (FAT). Daarmee is een koppeling gerealiseerd tussen de mobiele alarmering en telehealth oplossingen van True-Kare en de UMO die nu potentieel gebruikt kunnen worden door alle UMO-klanten.

 

“We zijn trots op de certificering, omdat dit ons een boost geeft om de beste service te bieden aan zowel ons als Verklizan’s UMO-platform voor zorgverleners en zorgorganisaties,” aldus Carlos Azevedo, CEO van True-Kare-systems. “Ik kijk ernaar uit om de markt verder te ontwikkelen met onze bestaande mobiele zorgtelefoon en ons nieuwste digitale apparaat dat we in de BeNeLux zullen lanceren op 11 juli,” voegt Edwin Bijl, True-Kare Business Consultant voor BeNeLux toe.

 

De koppeling naar de UMO omvat de volgende functionaliteiten:

  •  Het versturen van alarmen naar de meldcentrale
  •  Spreek-/Luisterverbinding
  •  Locatie informatie
  •  Trace functie voor het opvragen van de actuele positie van de gebruiker
  •  Technische alarmen om de batterij en algemene status van het device te monitoren
  •  Telehealth metingen (bloeddruk, glucose, gewicht en temperatuur)

 

“We zijn constant bezig met het verbeteren van de waarde voor onze klanten en omarmen hiervoor meer en meer nieuwe technologieën als ‘Assisted Living’, en vooral op basis van mobiele oplossingen”, zegt Daniël Schut, Partner Programme Manager bij Verklizan. “Naast de traditionele en beproefde oplossingen voor alarmering, betreden mobiele oplossingen de markt en voegen zo meer waarde toe aan zowel onze klanten als kwetsbare personen”, voegt Daniël daaraan toe.

Foto’ Fragment website Verklizan UMO