Om met de entreemat nog meer het verschil te maken, heeft emco haar profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series. Bij de Premium-series kan men kiezen uit meerdere typen schoonloop in vele onderscheidende kleuren. Zo is het ontwerp van de entree volledig volgens de wensen van de opdrachtgever te maken. De verschillende schoonloopinlages bieden naast de vele esthetische voordelen, de beste oplossing uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie en veiligheid.

 

De vormgeving van de entree is het visitekaartje van een gebouw. Met de emco Premium-entreematten komt emco tegemoet aan de vraag naar individuele ontwerpen. Naast de mogelijkheden van rubber-, cassetteborstel- en textielborstelinlagen met de emco Original entreematten, biedt emco nu met de Premium entreematten zes verschillende schoonloopinlagen. De succesvolle Maximus-inlage kenden we al, maar daar komen nu ook de Aero-, Care-, Conform-, Innova- en Outdoor-inlagen bij. Elke inlage heeft een eigen structuur en is functioneel inzetbaar voor velerlei binnen- en  buitentoepassingen. Daarbij biedt de Maximus-inlage en de Outdoor-inlage de additionele mogelijkheid om een logo of ander ontwerp in de entreemat te integreren. Dit creëert een extra en positieve merkbeleving voor de opdrachtgever.

 

Voorstanders van ecologisch bouwen kunnen bij de nieuwe Premium-serie kiezen uit twee inlagen van ECONYL-garens. Deze garens bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn gekwalificeerd door het onafhankelijke certificeringsbureau DNV.

 

De huidige series Diplomaat en Marschall zullen blijven bestaan, echter qua naam veranderen in Diplomaat Original en Marschall Original. Zo kan emco zich duidelijk met deze twee series onderscheiden.