Medifix B.V. levert al jaren met succes het Silentia schermensysteem. Het is een gepatenteerd systeem dat voldoet aan verschillende afschermbehoeften in de gezondheidszorg. Het is een toonaangevende oplossing voor optimale flexibiliteit, hygiëne en privacy voor de patiënt.

Door goed naar klanten te luisteren wil Silentia met ‘Storypanels’ inspringen op de behoefte van de gezondheidszorg. ‘Storypanels’ geven de vouwschermen van Silentia een totaal nieuwe dimensie door privacy te combineren met een positievere sfeer. De kleurrijke beelden van de ‘Storypanels’ zorgen voor afleiding. Het is een krachtig hulpmiddel voor de zorgsector om kinderen op hun gemak te stellen en zich thuis te laten voelen.

De schermen hebben een glad oppervlak dat bestand is tegen de desinfecterende middelen die tegenwoordig in de zorg worden gebruikt. De geïntegreerde wielen kunnen eenvoudig worden verwijderd en afzonderlijk worden gereinigd in een vaatwasser. Alle producten voldoen aan strenge hygiënevereisten en alle oppervlakken zijn bereikbaar voor reiniging.

Meer informatie: www.medifix.nl of op www.silentia.eu.

Bron: Medifix