DS Verzorgd Wonen en Domus Magnus gaan in februari 2016 fuseren. Beide organisaties bieden persoonlijke zorg en hoogwaardige dienstverlening aan ouderen op kleinschalige, exclusieve locaties. De gefuseerde organisatie ontstaat op initiatief van Domus Magnus en gaat dan ook verder onder deze naam.

Zowel Domus Magnus als DS Verzorgd Wonen hebben een hoge kwaliteitsstandaard op het gebied van wonen, dienstverlening en zorg. Directeur Hans Bos van DS Verzorgd Wonen; “Door samen verder te gaan, ontstaan er grote voordelen. In de nieuwe situatie heeft de organisatie een schaalgrootte die past bij de huidige tijd. Kleinschaligheid per locatie is alleen duurzaam als er een solide en professioneel bedrijf achter staat. Door samen te gaan kunnen we een nog hogere kwaliteit bieden, terwijl de overhead kosten per woonzorglocatie laag gehouden worden.”

Directeur Erwin Miedema zal de rol van algemeen directeur behouden. De heer Bos zal zich in het nieuwe bedrijf richten op het opzetten van nieuwe luxe woonzorglocaties ten behoeve van Domus Magnus. Er zullen geen ontslagen vallen.

De nieuwe organisatie gaat verder met elf bestaande kleinschalige locaties en vier nieuwe locaties in ontwikkeling. In totaal zullen er 560 medewerkers werkzaam zijn. Directeur Domus Magnus Erwin Miedema; “De fusie past in onze strategie van substantiële groei. De vestigingen van Domus Magnus en DS Verzorgd Wonen zorgen samen voor een goede spreiding over midden Nederland. Daarnaast lijken de organisaties erg complementair in kennis en ervaring ”.

Over Domus Magnus
Domus Magnus is een snelgroeiende woonzorgorganisatie in 2004 opgezet door Erwin Miedema. De organisatie heeft zes unieke locaties in Nederland; Brummen, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en twee in Warnsveld. Daarnaast zijn twee nieuwe locaties in Den Bosch en Utrecht in ontwikkeling die naar verwachting begin 2017 open zullen gaan. In totaal heeft Domus Magnus 340 medewerkers in dienst.

Op de kleinschalige locaties wonen ouderen in hun eigen appartement inclusief 24-uurs zorg, service en dienstverlening zoals een chef-kok en het wekelijkse (klassieke) concert op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Tevens zijn enkele appartementen ingericht als zorghotel, om te kunnen herstellen na een ziekenhuisopname. Meer informatie is te vinden op www.domusmagnus.com.

Over DS Verzorgd Wonen
DS Verzorgd Wonen is een particuliere zorgorganisatie met vijf bestaande luxe locaties in Hilversum (2), Haarlem, Baarn en Huizen. Twee nieuwe locaties zijn op dit moment in ontwikkeling in Hilversum en Deventer Bij DS Verzorgd Wonen werken in totaal 220 medewerkers.

DS Verzorgd Wonen biedt ouderen een kleinschalige, kwalitatief hoogwaardige woonomgeving in combinatie met bezielde zorg en welzijnsdiensten. Het zorgconcept van DS Verzorgd Wonen is vormgegeven door Anna van der Kooij en Hans Bos.