Digitale mondscanners veranderen de manier waarop planning, diagnostiek en behandelingen plaatsvinden. Het is inmiddels bewezen dat digitalisatie kan zorgen voor nauwkeuriger resultaat, efficiënter werken en een hogere patiënttevredenheid. Door digitalisatie te integreren op mobiele tablets worden nóg meer toepassingen mogelijk, die het gebruiksgemak aanzienlijk verhogen en de mondgezondheid van patiënten positief beïnvloeden. 3M introduceert daarom de 3M Mobile True Definition Scanner, een unieke draagbare intra-orale scanner die als eerste volledig op een tablet werkt.

Uitpakken, installeren en scannen binnen een uur
Dankzij de eenvoudige installatie – uitpakken en scannen kan binnen één uur – kan de 3M Mobile True Definition Scanner naadloos worden geïntegreerd in de praktijk. Het compacte, ergonomische ontwerp is vergelijkbaar met een gewone tablet, zodat u in verschillende behandelkamers kunt werken. De scanner is ook zeer geschikt voor kleine werkruimtes omdat u het apparaat eenvoudig monteert aan uw behandelunit, aan de wand of los op het werkblad plaatst en zonder grote kar werkt. Met het touchscreen werkt u bovendien hygiënisch. Het delen van informatie en visuele beelden met uw patiënt was nog nooit zo eenvoudig. De patiënt ervaart een geavanceerde visualisatie van de gebitsanatomie, waardoor de voorgestelde behandeling beter kan worden begrepen én geaccepteerd.

Hoge nauwkeurigheid, lage instapkosten
Restauraties die gemaakt zijn met scans van dit systeem zijn bewezen nauwkeuriger – consistenter nauwkeurig – dan andere toonaangevende intra-orale scanners. Restauraties hebben in 99,7 procent van de gevalleni een succesvolle pasvorm. In combinatie met het kleinste handstuk op de markt, biedt het scannen comfort én betrouwbare nauwkeurigheid. Door de lage instapkosten van € 16.900,- past deze nieuwe mobiele scanner bij uw mobiliteits-, praktijk- en budgeteisen. De beslissing om digitaal te scannen wordt hiermee eenvoudiger en bereikbaar voor iedere behandelaar.

Bron: 3M