Royal HaskoningDHV wil een sterke stimulans gaan geven aan groeiversnelling en innovatie in de Business Line Industry & Buildings. Aart Houweling (49) is aangetrokken voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf op het gebied van gezondheidszorg.

Aart Houweling start per 1 mei als Director Healthcare, Royal HaskoningDHV’s adviesgroep met een marktleiderspositie in Nederland en die ook internationaal klanten adviseert op het gebied van vastgoed in de gezondheidszorg. Aart gaat leiding geven aan circa 100 professionals. Hij heeft ruime internationale ervaring in marketing, business development en professional services bij onder andere Care IQ, Philips Healthcare, Vodafone en Ericsson. Aart: “Hogere en veranderende eisen in de gezondheidszorg, en specifiek in zorgvastgoed hebben een enorme invloed op de betaalbaarheid en toegankelijkheid van de zorg. Ik heb erg veel zin om samen met het Healthcare team binnen Royal HaskoningDHV vernieuwende ideeën te ontwikkelen voor klanten en de leidende marktpositie verder uit te bouwen, ook internationaal. Daarin kan digitale technologie overigens ook echt het verschil maken – voor zowel patiënten als zorgverleners.”

Strategie Royal HaskoningDHV
De strategie van Royal HaskoningDHV richt zich op het verder vergroten van de klanttevredenheid en betrokkenheid bij medewerkers. Het bedrijf wil een onafhankelijke speler blijven en omzet- en winstgroei realiseren met lokale marktdominantie in een select aantal landen, evenals haar positie versterken op enkele leidende segmenten op de internationale markt. Belangrijke pilaren onder deze strategie vormen investeringen in teams en innovatie, een sterke focus op digitale dienstverlening en het stimuleren van een cultuur van vernieuwing, trots en eigenaarschap. Eerder deze maand kondigde het bedrijf al de komst van Eva Klein Schiphorst aan als Business Unit Directeur Public Buildings.

Bron: Royal HaskoningDHV