vrijdag, juli 30, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MedtecLIVE & SUMMIT

april 20 - april 22

MedtecLIVE

De MedtecLIVE de internationale vakbeurs voor medische technologie wordt dit jaar in virtueel format doorgevoerd. De internationale vakbeurs, die normaliter jaarlijks in Nürnberg plaatsvindt, is het internationale platform voor de gehele productieketen: van het eerste ontwerp, diverse onderdelen en componenten, annex productieproces tot aan het (semi)eindproduct. Fabrikanten, toeleveranciers, IT en R&D-organisaties in de medisch technologische industrie zullen zich van 20 t/m 22 april 2021 voor de tweede keer ONLINE presenteren.

Net als op een LIVE-beurs worden vraag en aanbod met elkaar in contact gebracht. Vergeleken met de virtuele 2020 editie, zijn de mogelijkheden van het platform enorm uitgebreid en geperfectioneerd. Matchmaking komt tot stand middels een intelligent algoritme dat de diverse wensen – die tijdens de registratie zijn aangegeven – met het internationale aanbod koppelt. Direct contact met deelnemers, van wie ook de functies en activiteiten bekend zijn, kan middels chat -en videofuncties. Een uitgebreid product- en bedrijfsoverzicht biedt alles van prototype tot productie- en downstreamprocessen, materialen en componenten, meet- en regeltechniek, productie- en procestechnologie en dienstverlening! Middels een enkele klik kunnen deelnemers en bezoekers naar de exposant en diens medewerkers (die aan het bedrijfsprofiel gekoppeld zijn) doorlinken!

En er wordt natuurlijk ook kennis gedeeld. Het kennisprogramma is onderverdeeld in de sectoren “Scientific & Clinical”, “Technical & application” en “Discussions & Round Tables”.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het platform en de beurs verwijzen we graag naar de website.

Graag bieden wij u een gratis toegangsticket aan. Verzilver uw e-code: MTL21CfA op deze link.

Wilt u overigens het hele jaar door op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de MedtecLIVE: volg ons dan ook op LinkedIn of XING.

Zie in de agenda meer van dit soort evenementen.

Gegevens

Begin:
april 20
Einde:
april 22
View Evenement Website

Organisator

MedtecLIVE

Locatie

Online