woensdag, oktober 27, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondetafelgesprek met CEO’s over CO2-reductie

juli 13 @ 12:30 - 13:30

CO2-reductie

Been Management Consulting organiseert op dinsdag 13 juli een rondetafelgesprek over CO2-reductie. Deze sessie vindt plaats tussen 12.30 en 13.30 uur en is online voor iedereen te volgen.

De bijeenkomst over CO2-reductie maakt deel uit van de gespreksreeks ‘Xpedition to the Source’. In deze gespreksreeks brengt Been Management Consulting leiders uit verschillende sectoren bijeen om te praten over duurzame bedrijfsvoering en systemische verandering.

Deelnemers aan het gesprek zijn onder andere As Tempelman (CEO Eneco), Evert den Boer (CEO van de Enexis Groep), Manu Lageirse (CEO Transdev Nederland), René Toet (oprichter en CEO van Climate Neutral Group), Annemarie Manger (directeur Sustainability van Tata Steel).

Systemische verandering

“We kijken met deze duurzame leiders naar de systemische verandering die nodig is om tot CO2-reductie te komen”, vertelt Leen Zevenbergen (Co-founder B Lab Europe en partner bij Been Management Consulting). “De wereld verandert snel en voor veel industrieën is systemische verandering onvermijdelijk. Voor bedrijven kleeft daar een risico aan, want zij begeven zich met systemische verandering vaak op onbekend terrein. Dat vraagt moed van leiders.”

CO2-reductie

Met het klimaatakkoord zijn we gezamenlijk de uitdaging aangegaan onze CO2-uitstoot te verminderen. Ondernemingen hebben hierbij een onmisbare rol en leiders van bedrijven ervaren veel druk om te veranderen. Het is van belang om onder deze druk de juiste keuzes te maken. Been Management Consulting wil daaraan bijdragen door met Xpedition to the Source een platform te bieden voor het uitwisselen van ideeën en het opdoen van inspiratie.

Geïnteresseerden kunnen het rondetafelgesprek kosteloos volgen. Aanmelden kan via de website van Been Management Consulting.

Gegevens

Datum:
juli 13
Tijd:
12:30 - 13:30
Evenement Tags:
,
https://beenmc.com/xpedition-to-the-source/

Organisator

Been Management Consulting
Telefoon:
+31 (0)20 760 2150
E-mail:
info@beenmc.com
Bekijk de site van Organisator