maandag, juni 21, 2021
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VCCN Nationaal Symposium Contamination Control 2021

juni 9 @ 11:00 - 14:35

Logo VCCN

Op 9 juni organiseert de VCCN het Nationaal Symposium Contamination Control, dit jaar wederom online.

Onder leiding van dagvoorzitter Vanessa Pieters en moderator Frans Saurwalt gaan steeds twee sprekers in drie blokken in op actuele én lange termijn ontwikkelingen op het gebied van Contamination Control.

In het eerste blok krijg je inzicht in wat we op het gebied van Contamination Control de komende 30 jaar kunnen verwachten en wat dit betekent voor ontwerp- en technische oplossingen in 2050. Daarnaast wordt ingegaan op energie-efficiëntie bij Contamination Control. In het tweede blok, met als thema Farmacie, gaan de sprekers tijdens respectievelijk de lezingen “Risk based cleanroom design” en “Commissioning & Qualification volgens ISPE Baseline 5” in op het ontwerp en de oplevering van een cleanroom. Het laatste blok behandelt onderwerpen binnen het domein Healthcare. Onder meer komt de toepassing van “UV desinfectie” en “Temperatuurgecontroleerde luchtkwaliteitssystemen (TcAF) binnen OK’s” aan bod.

De sprekers presenteren live vanuit onze studio, waardoor er volop gelegenheid is voor digitale interactie. Aarzel dus niet en meld je snel aan!

Online VCCN Nationaal Symposium Contamination Control 2021
9 juni 2021 van 11.00 tot 14.35 uur
Sluit aan op de Algemene Ledenvergadering van VCCN

Gegevens

Datum:
juni 9
Tijd:
11:00 - 14:35
Evenement Tags:
,
View Evenement Website

Organisator

VCCN
Telefoon:
088 401 06 50
E-mail:
info@vccn.nl
View Organisator Website