Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

Alle betrokkenen gaan akkoord met nieuwe cao ziekenhuizen

De achterbannen van NU’91 en FBZ hebben ingestemd met het onderhandelaarsakkoord over een nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021.

In december vond al positieve besluitvorming plaats in het NVZ-bestuur en bij FNV en CNV. Nu alle cao-partijen het onderhandelaarsakkoord voor een nieuwe Cao Ziekenhuizen bekrachtigd hebben, is hiermee formeel sprake van een definitief cao-resultaat.

Arbeidsvoorwaarden

De afgesproken cao-wijzigingen kunnen dan ook daadwerkelijk worden geëffectueerd. De NVZ adviseert ziekenhuizen om de afgesproken wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden, in voorkomende gevallen met terugwerkende kracht, zo snel als technisch mogelijk en verantwoord is door te voeren. Wij adviseren ziekenhuizen om medewerkers via de daartoe geëigende kanalen te laten weten wanneer, en op welke manier, de verschillende afgesproken cao-wijzigingen in de organisatie worden doorgevoerd.

Bron: NVZ

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...