Tinker imagineers is als ontwerper van het belevingsontwerp in het Juliana Kinderziekenhuis genomineerd voor de internationale designprijs in Groot-Brittannië.
De vijf karakters, onderdeel van het ontwerp, zijn door Society of British Interior Design geselecteerd in de categorie ‘healthcare design’.
Een bezoek aan een ziekenhuis is voor kinderen én hun ouders best spannend. Knuf, Blij, Vouw, C-bot en Vizzel zijn vijf vriendjes die overal opduiken op de muren van het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis, onderdeel HagaZiekenhuis, en kinderen geruststellen, afleiden, laten lachen. De meest spannende plekken als OK-gang, -sluis, behandelkamer en lift komen tot leven met bewegende projecties en interactieve animaties.
Stemmen
Een vakjury heeft de selectie finalisten bepaald, maar het woord is nu aan het publiek. Zij bepalen door stemmen via een link wie er uiteindelijk met de felbegeerde SBID International Design Excellence Award 2015 vandoor gaat. Stemmen kan tot en met vrijdag 18 september 17.30 uur. Op 27 november wordt de winnaar in Londen bekendgemaakt.
Foto: Het belevingsontwerp te zien in het Juliana Kinderziekenhuis