Al na een half jaar blijkt de Well-Fair Belevingswereld in Nunspeet in een duidelijke behoefte te voorzien.

Elke dag bezoeken tientallen senioren de Belevingswereld om te ontdekken welke oplossingen en mogelijkheden er zijn om langer thuis te kunnen blijven wonen. De Well-Fair Belevingswereld bestaat uit 30 unieke hotelkamers met allerlei voorzieningen voor comfort, gemak en veiligheid op het gebied van slapen, zitten, badkamers en mobiliteit.

De zorg in Nederland is de laatste jaren erg versoberd. Senioren komen niet zomaar meer in aanmerking voor (gratis) hulpmiddelen en worden door de overheid gestimuleerd om zelfredzaam te zijn zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Veel ouderen willen ook graag langer thuis blijven wonen. Als gevolg daarvan worden veel huizen aangepast zodat men veilig en comfortabel thuis kan blijven wonen en voorbereid is op eventuele lichamelijke belemmeringen en thuiszorg. Well-Fair is sinds 1992 de specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden. Als geen ander weet het bedrijf hoe belangrijk het voor ouderen is om zo lang mogelijk zelfstandig van het leven te genieten. Om dit te realiseren zijn een goede lichaamshouding, gezonde ontspanning en een positieve invulling van de dag essentieel.

Well-Fair biedt luxe en comfortabele maatwerkproducten aan die zelf te beleven zijn in de Belevingswereld. Om de keuze om langer thuis te wonen voor ouderen makkelijker te maken is Well-Fair in september 2015 begonnen met de Well-Fair Belevingswereld. Voor zover bekend is dit een vooralsnog uniek concept in de ouderenzorg.

De Belevingswereld bestaat uit 30 verschillende hotelkamers voorzien van diverse oplossingen op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden. Elke oplossing zorgt voor comfort en gemak voor nu en later. Meer informatie is beschikbaar in de Belevingswereld brochure, aan te vragen op www.well-fair.nl

Bron: Well-Fair