“Wat zou ik doen als ik de baas van de zorg zou zijn?” Ter inspiratie laten in dit boek 33 mensen hier ook hun licht op schijnen. 
Ieder kind heeft er vroeger wel eens over nagedacht: hoe zou het zijn om de ‘baas’ van de wereld te zijn? Je zou er voor zorgen dat alle andere kinderen en grote mensen blij en gezond zouden zijn, dat niemand ongelukkig was. Een logische gedachte, nietwaar? Helaas staat de praktijk hier vaak nog haaks op.
In deze boekenreeks wordt je als lezer uitgenodigd om jezelf opnieuw de vraag te stellen: ‘Wat zou ik doen als ik de baas zou zijn?’ Iedere editie in de reeks gaat over een actueel maatschappelijk thema. Een thema dat vraagt om bewustzijn en vernieuwing. De eerste editie gaat over ‘de Zorg’.
Ter inspiratie laten 33 mensen hier ook hun licht op schijnen. Van ondernemend chirurg in opleiding tot sociaal-serieel zorgondernemer; van orthomoleculair voedingsdeskundige tot medisch antropoloog; van emeritus hoogleraar gezondheidszorg tot de ‘Iceman’; van bestuursadviseur in de zorg tot ervaren patiënt.
Na het lezen van dit rijke palet aan vernieuwende inzichten wordt je uitgedaagd: welke stap -groot of klein- kun jij vandaag al zetten om aan jouw eigen visie bij te dragen?
Het boek wordt ingeleid door Ab Klink, oud-minister van Volksgezondheid, met de woorden: “In deze mooie publicaties vindt u antwoorden. Misschien zelfs: dé antwoorden.”
Over het boek:
Het boek is te bestellen via www.alsikdebaaszouzijnvan.nl   
Verkoopprijs: €11, excl. portokosten
Copyright © 2015 Rob van Drunen
ISBN-nummer 978-90-824400-0-3
NUR 740